30.6.10

ELO ja ettevalmistused aastaks

Läinud nädalavahetusel toimus kõigil Eestist minevate vahetusõpilaste ehk võpide eelorientatsioon ehk ELO Mustjõel. Saime teada seda, mida me kõik juba teadsime, aga kordamine on tarkuse ema. Tutvusime kindlustusega, mis meid terve aasta vältel saadab, koduigatsusega, mis enamustel külla tuleb, ja probleemide lahendamisega vahetusaastal ja... lennuaegadega.

Lendan ära 21. augusti varahommikul, kella 4 ajal pidin vist lennujaamas olema ehk 2 tundi enne äralendu. Magama pole vist mõtet minna, niikuinii suures ärevuses ei saa magada ka, niiet tuleb endale varakult mingid tegevused välja mõelda :D Aga kõigepealt viivad tiivad mind Kopenhaagenisse ja sealt sõidame otse Viini. Õnneks ei lähe ma Austriasse üksi, Kristjan, keda ELOl esimest korda nägin, läheb ka. Viini jõuame sealse aja järgi kell 12.30.
Kohapeal on vist paaripäevane vastuvõtulaager vms kohalikult YFU organisatsioonilt, aga ma pole kindel.



Pere pole ma ikka teada saanud. ELOl selgus, et umbes pooled väljaminevad õpilased ei tea veel oma pere. Aga kõigil võpidel, kes Eestisse tulevad aastat veetma, on pere olemas. Igatahes, väga paljud ei tea :( Loodetavasti saab ikka enne ärasõitu teada pere, muidu on päris kurb :(

Ahjaa, olen kuulnud, et osadele ei meeldi mu blogi pealkiri, sest 'see on imelik', 'see peletab toetajad eemale' jne :D Naerame nüüd natuke. Esiteks on see loomulikult pandud naljaga. Viini vorstid ütleb kellelegi midagi? Viin? :D Kuhu ma lähen? ahjaaa, Austriasse, pealinn? Viin. Igatahes, kui kellelgi tuleb parem idee, siis olen avatud uutele ideedele. Alati! Niisama Brita Austrias on liiga kuiv, niiet jääb ära.

Käisin üks päev vallas toetuse saamisest rääkimas. Eks näis, kas seekord sealt midagi tuleb :)

Suvi on, päike on SUVIIII! Lähen suve veetma, palju aega pole enam jäänud seda Eestimaad mu jalge all :)

4 comments:

  1. Aga kuidas oleks "Läbilaskme küla tüdruku seiklused Austrias?" :D:D

    ReplyDelete
  2. hahaha, mine kui naljakas see oli :D:D

    ReplyDelete
  3. mina saan küll aru, et laiskvorst viitab lapsepõlve pikendamisele. see on sinu lapsepõlv, las nad põrkavad, kui tahavad

    ReplyDelete