11.6.10

toetajad, oh toetajad!

Ma luban, et ma ei hakka blogi välimust iga natukese aja tagant muutma :D Mulle lihtsalt meeldib nüüdne rohkem kui eelmine, pealegi sain ma kõike ise muuta nii nagu tahtsin. Blogger areneb ja see on ainult heaa! Aga mitte bloggerist ei tahtnud ma rääkida.
Ikka seda, kuidas mul läheb :)
Kolmapäeval helistati mulle YFUst ja öeldi, et mu passipilt, mille ma juba jaanuaris oma suure failiga ära viisin, ei ole piisavalt naeratav ja sellepärast ei ole mulle ka peret leitud. Mulle ei öeldud, et seal suure suuga naeratama peab ja ma lihtsalt kergelt muigasin seal. Aga tegelikult on nii, et tulevased loodetavad vahetuspered näevadki seda passipilti esimesena (okei, tegelikult see pole ju päris passipilt, sest passis ei tohi naeratada, aga see selleks) ja kui seal tusane oled, siis nad sind ei taha. Loogiline :D Kahjuks jõudis see info minuni 5 kuud hiljem ja sellepärast mul arvatavasti pere polegi veel. Aga teisel eestlasel, Kristjanil, kes ka Austriasse läheb, pidavat ka liiga tusane pilt olema. Eestlaste häda, nagu ikka :)
Viisin siis täna ära need väga naeratavad passipildid, suu oli juuksepiirini, ja nüüd panen varsti teele ka mõned niisama-pildid, mis on väga-naeratavad. Raske leida selliseid, ausalt öeldes :(

Kallid sponsorid, toetajad, nimetagem teid kuidas tahes!
Minu soovid ja ootused aasta suhtes on suured-suured (kuigi oleks parem, kui neid üldse ei ole, aga kuidas saab nii, et üldse midagi ette ei kujuta, mõtle?) ning kui teil on vähegi võimalust toetada noort eesti neidu minemaks välismaale end teadmiste ja oskuste ja elutarkustega täiendama, siis iga pisi-pisikenegi toetus tuleb igati abiks! :) Vastuteeneks olen nõus tegema vabatahtlikutööd enne äraminekut, võib-olla ka pärast vahetusaastat, või mida me suudame omavahel kokkuleppida.
(minu/YFU arveldusnumber on paremal ;) )


seitsmekümne päeva pärast olen läinud, kui kõik ikka hästi läheb :(:
iiilusat suvee!

2 comments:

  1. Ühinesin paljude tulevaste võpide blogimuutmisaktsiooniga:D

    ReplyDelete
  2. :D:D Väga hea, siis ma pole ainuke :D

    ReplyDelete