4.4.10

hei-hei!

Tere tulemast minu vahetusaastablogisse!
Olen Brita ja tahan minna õppeaastal 2010/2011 vahetusõpilaseks Austriasse. Hakkan pidama blogi ehk veebipäevikut endale, oma perele ja sõpradele, ning kõigile teistele, kes on huvitatud ühe vahetusõpilase elust teises riigis.
Kui kõik läheb hästi, lahkun vahetusaastale augusti lõpus, täpsed lennukuupäevad pole veel minuni jõudnud, ning tagasi tulen juuli algul 2011.

Kindlasti mõtlete, miks nii vara alustan blogi pidamisega?
Põhjus on tegelikult imelihtne – otsin sponsoreid, kes mu ettevõtmist toetaksid ning loodan, et ehk keegi mind ka blogi kaudu üles leiab.

Pärast sponsorkoolitusel käimist mõned kuud tagasi hakkasin aktiivsemalt ja orienteeritumalt toetajate otsimisega tegelema. Pärast koolitust samal puhkepäeval oli tunne, et kohe, nüüd ja praegu, olen ma võimeline kogu vajamineva raha ise kokku ajama! Kahjuks see luhtus pärast esimest 37 kõnet ning asjatute meilide saatmist.. Toetajate leidmine ei ole kerge, ei hakka ka kunagi (kahjuks) olema, aga eriti keeruline on see masu ajal. Veel mõni aasta tagasi said aktiivsemad õpilased kokku (peaaegu) terve vajamineva summa..

Vahetusaastale lähen YFU Eesti vahendusel, www.yfu.ee, ning vahetusaasta maksumus on kokku 76 000 krooni, mis sisaldab sõitu Austriasse ja tagasi, kindlustust, rahvusvahelise YFU seminare nii Eestis kui välismaal, vahetuspere, tugiisikut ning kohta kohalikus keskkoolis.
Kui pereotsingud ühele poole jõuavad, saan teada, kes ja kus Austria nurgas mind aastaks enda juurde võtavad. Loodetavasti selgub see juunikuuks.. aga iial ei tea :)

Päikselise jällenägemiseni! :)

Minu kontakt: 53 464 530, brita.vibo ( at ) gmail.com
04. aprill 2010

3 comments:

  1. Woh, peaks ka selle raske asja ette võtma ja blogi tegema.. Ma hakkan jälgima igastahes! :D

    ReplyDelete
  2. Usu mind, see on üks lihtsamaid asju :D Aitäh! :)

    ReplyDelete
  3. Samad sõnad, mis Kadi-Liisil. Ma vist lükkan seda kogu aeg edasi, kuna mul pole õrna aimugi, kuidas blogi normaalselt alustada:D

    ReplyDelete